Filter
Trimbos Instituut
Stoppen met roken?
Stoppen met roken? We zijn er voor vragen, advies en motivatie. Bel de gratis Stoplijn 0800-1995, mail ons of chat via: www.ikstopnu.nl. Je vindt hier tips die jou helpen om te stoppen of gestopt te blijven. Deze informatie is betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd. We staan ook op je pakje sigaretten of shag.
Link Online Banners: https://www.ikstopnu.nl/?utm_source=banner&utm_medium=online&utm_campaign=stopperads
Stichting Hartekind
Elk kinderhart dat stopt, is er één te veel
Wist je dat een hartafwijking de nummer 1 doodsoorzaak is bij kinderen tot 15 jaar? Dat kan niet langer! Daarom vraagt Stichting Hartekind in haar nieuwe campagne ‘Elk kinderhart dat stopt, is er één te veel’ aandacht voor de 25.000 hartekinderen in Nederland. Alleen door meer onderzoek kunnen we de overlevingskansen van hartekinderen vergroten en hun kwaliteit van leven verbeteren.
Stichting Hartekind geeft voorlichting aan ouders en financiert levensbelangrijk onderzoek om hartafwijkingen bij kinderen beter te leren begrijpen, behandelen en voorkomen. Steun dit levensbelangrijke onderzoek door de advertenties te plaatsen.
Namens de 25.000 hartekinderen in Nederland bedankt voor je steun.
www.hartekind.nl
Oogfonds
Gezonde ogen zijn niet vanzelfsprekend!
Ruim 2 miljoen mensen geven aan voor een oogaandoening onder behandeling te zijn bij of gecontroleerd te worden door een oogarts. Dit schrikbarende aantal is veel hoger dan verwacht. De enige manier om belangrijke doorbraken te realiseren en de vooruitzichten voor kinderen en volwassen met een oogaandoening te verbeteren, is door meer te investeren in wetenschappelijk oogonderzoek. In 2024 heeft het Oogfonds 60% van de ingediende onderzoeken geheel of gedeeltelijk kunnen financieren. Maar zij streven naar 100%. Dit kunnen zij niet zonder onze hulp.
Veilig Verkeer Nederland
Blijf veilig onderweg
Van fietser tot automobilist: iedereen wil graag veilig deelnemen aan het verkeer. Waarschijnlijk heb je al kilometers ervaring. Maar tegelijkertijd word je langzaamaan kwetsbaarder in het verkeer. Goed om af en toe bij stil te staan. Hoe zorg je ervoor dat je veilig onderweg gaat, nu en in de toekomst? Veilig Verkeer Nederland helpt je graag veilig op weg met praktische tips, hulpmiddelen en diverse (online) cursussen.
VVN Opfrisquiz:
url: https://www.vvn.nl/opfrisquiz utm: stpr-2025-opfrisquiz
VVN Opfriscursus auto online:
url: https://www.vvn.nl/opfris-auto-online utm: stpr-2025-opfriscursus-auto
Fietshelm:
url: https://www.vvn.nl/ervarenrijder utm: stpr-2025-fietshelm-ebike
Alzheimer Nederland
1 op de 5 mensen krijgt dementie
1 op de 5 mensen krijgt dementie. Dementie raakt iedereen: als patiënt, mantelzorger of binnen de familie- of vriendenkring. Alzheimer Nederland is er voor iedereen die met dementie te maken krijgt. Wij werken aan een toekomst zonder dementie én een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie. Kijk voor hulp & ondersteuning of hoe jij kunt bijdragen op alzheimer-nederland.nl.
Banners met QR-code: https://www.alzheimer-nederland.nl/?utm_source=mindwize&utm_medium=offline&utm_campaign=stopper_ad
Overige banners: https://www.alzheimer-nederland.nl/?utm_source=mindwize&utm_medium=banner&utm_campaign=stopper_ad
KiKa – Stichting Kinderen Kankervrij
Schaats voor KiKa
Schaats voor KiKa is een uitdagende alternatieve Elfstedentocht (100 of 200 km) op de indrukwekkende Weissensee waar deelnemers samen schaatsen en geld ophalen voor onderzoek naar kinderkanker. Sta jij met ons aan de start op 23 januari 2026 in Oostenrijk? Want samen gaan we voor 100% genezing van kinderkanker.
HospitaalBroeders
Voor een prikkie: geef gezondheidszorg in Afrika
Er zijn nog altijd mensen zonder toegang tot gezondheidszorg. Onze teams van artsen en verpleegkundigen reizen naar afgelegen gebieden om zorg te bieden. Voor slechts €8,64 per jaar kunnen we iemand helpen. Door deze advertenties te plaatsen, geef je mensen in Afrika toegang tot zorg die ze hard nodig hebben.
Doe mee en maak het verschil – plaats de advertentie en geef gezondheid voor een prikkie!
Fonds Kind & Handicap
Laat ze meedoen!
Fonds Kind & Handicap zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte. Hoewel juist zij het hard nodig hebben, krijgen veel van hen helaas vaak niet de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben. Zelfs niet in een ontwikkeld land als Nederland. Dat komt bijvoorbeeld doordat regelgeving en het werk van instanties vaak niet goed op elkaar aansluiten. Wij streven naar een wereld waarin ieder kind kan meedoen, zodat ook zij hun dromen waar kunnen maken!
Stichting Armoedefonds
Stop armoede in Nederland
Meer dan 1 miljoen Nederlanders hebben geldzorgen. Zij hebben vaak niet genoeg geld om schoolspullen te kopen voor hun kinderen, ze lunch mee te geven naar school of om warme winterkleding te kopen. Het Armoedefonds bestrijdt en verzacht armoede in Nederland. Dit doen we via meer dan 1.100 lokale hulporganisaties en verschillende projecten, zoals onze schoolspullenactie, ouderen steunpakketjes en menstruatieproducten uitgiftepunten.
Help ook mensen zoals Joop, Max en Floor. Help mensen in armoede.
Stichting diensten voor Goede Doelen
Breng het gesprek tot leven
Toegift.nl is een campagne van ruim 60 erkende goede doelen die samen het onderwerp nalaten aan een goed doel onder de aandacht brengen en bespreekbaar maken. Samen maken we impact voor huidige en toekomstige generaties door idealen van mensen te laten voortleven. De campagne inspireert en informeert mensen over de mogelijkheden.
Het Concertgebouw
Familieconcerten
Samen naar een feestelijk familieconcert in Het Concertgebouw is een bijzonder uitje en een onvergetelijke ervaring voor kind en (groot)ouder. In Het Concertgebouw laat u uw (klein)kind op een kindvriendelijke manier kennis maken met klassieke muziek. De betoverende klanken van bekende componisten nemen iedereen mee naar een andere wereld. Voor elke leeftijd is er een passend concert dat aansluit bij de belevingswereld van het kind.
Oogfonds
Oogziektes zie je niet aankomen
Naar schatting hebben 1,2 miljoen Nederlanders een oogaandoening en dit aantal blijft groeien. Veel mensen kunnen daardoor de mooiste momenten in het leven nauwelijks of zelfs helemaal niet meer zien. Dit kan jou ook overkomen. Daarom is oogonderzoek hard nodig, want oogziektes zie je niet aankomen. Door onderzoek zien we ze wél verdwijnen. Steun daarom het Oogfonds.
KWF Kankerbestrijding
Kom in actie!
Start een actie om geld op te halen voor KWF. Alleen, met je sportclub of je bedrijf. Kies een manier die bij jou past. Alles wat je doet is goed en draagt bij aan een beter leven voor iedereen die geraakt is door kanker.
Hoormij NVVS
Geef om mensen met een met gehoor- en/of evenwichtsproblemen
Iedereen mag meedoen in onze maatschappij. Ook als je een gehoor- of evenwichtsaandoening hebt. Hoormij∙NVVS ondersteunt waar nodig. Lukt het even niet, dan vragen wij partners, familie, ouders, vrienden, werkgevers en andere betrokkenen om begrip voor jou. Hoormij NVVS is er voor iedereen die te maken heeft met gehoor- en/of evenwichtsproblemen.
Stichting Het Buitenhof
Bezorg mensen met een beperking een onvergetelijke vakantie!
Wil jij mensen met een beperking een onvergetelijke vakantie bezorgen? Word dan vrijwilliger bij Stichting Het Buitenhof! Wij bieden verschillende functies aan, van enkele uren tot een vakantie lang. Als vrijwilliger bij Het Buitenhof ga je mee op reis met onze reizigers en geef je hen een onvergetelijke tijd.
Trombosestichting Nederland
Vraag de gratis Antistollingspas aan bij de Trombosestichting Nederland!
Met de pas kan overal ter wereld worden aangetoond dat bloedverdunners worden gebruikt. Dit is cruciaal voor medische behandelingen en helpt behandelaars de situatie beter in te schatten, wat de kans op complicaties verkleint. Het wordt aangeraden om de pas altijd bij te dragen, ook op vakantie, bijvoorbeeld bij een rijbewijs of ID. In noodgevallen weten artsen dan direct welke bloedverdunners worden gebruikt.
KWF Kankerbestrijding
Ren tegen kanker
Met Ren tegen kanker ren je voor het leven en tegen kanker. Haal geld op voor baanbrekend onderzoek, en bij 500 euro sponsorgeld krijg je je startbewijs én een hardloopshirt gratis.
KWF Kankerbestrijding verzorgt de inschrijving en komt de deelnemers aanmoedigen tijdens één van de door KWF geselecteerde evenementen.
Let op: graag alleen advertenties met nieuwe logo plaatsen! Alvast hartelijk dank!
Dierenbescherming
Geef oude asieldieren extra warmte!
In december en januari vragen we extra aandacht voor lieve oudjes in onze asielen, die hun leven lang warmte hebben gegeven aan hun baasje, plotseling in het asiel zitten en de extra warmte nu zelf nodig hebben. Helaas leert de realiteit ons ook dat ze minder snel geadopteerd worden dan hun jongere soortgenoten. Zolang ze bij ons zijn, geven we ze de zorg die ze nodig hebben. Maar wat zou het mooi zijn als we deze lieverds juist tijdens de koude wintermaanden extra liefde en warmte kunnen geven!
UTM: https://doemee.dierenbescherming.nl/warmte/?utm_campaign=kerst2023&utm_
medium=referral&utm_source=Stopperadvertentie&utm_content=advertentie
Stichting DierenLot
#Samenvoordieren
Stichting DierenLot komt op voor dieren in nood in Nederland. Dit doen we door het ondersteunen van lokale en regionale dierenhulporganisaties door heel Nederland.
Dus ook bij u in de buurt!
ReumaNederland
DE PIJNLIJKE REALITEIT VAN REUMA. TE PIJNLIJK OM TE NEGEREN.
Er leven in Nederland meer dan twee miljoen mensen met reuma. De beschadiging van hun gewrichten en spieren is nog steeds niet te genezen. Mensen met reuma hebben het pijnlijke gevoel dat ze tekortschieten. Als ouder, vriend(in) of collega. Terwijl de buitenwereld denkt dat het allemaal wel meevalt.
Dat is de pijnlijke realiteit van reuma. Te pijnlijk om te negeren. Steun ReumaNederland.
Online bannering: https://bit.ly/doneren-pijnlijke-realiteit-banner
De Luisterlijn
Dag en nacht een luisterend oor
In Nederland zijn er heel veel mensen die in hun eigen omgeving niet met hun verhaal terecht kunnen, willen of durven. De Luisterlijn is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek van 'mens tot mens. Door te luisteren helpen getrainde vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Niet iedereen die de Luisterlijn nodig heeft, weet (helaas) van het bestaan.