Filter
X

Stichting Kinder Kanker Genezing

Samen vechten tegen kinderkanker!

Kinderen met kanker moeten vechten voor hun leven. In arme landen hebben ze het vaak extra moeilijk en zijn levensreddende medicijnen niet te betalen. Kinder Kanker Genezing helpt kinderen met kanker en andere chronische, slopende ziekten in ontwikkelingslanden. Want ieder ernstig ziek kind heeft recht op een levensreddende behandeling.

Alle advertenties

NIEUW

KWF Kankerbestrijding

Omgaan met kanker. Je hoeft het niet alleen te doen.

Kanker heeft een enorme impact op het leven. IPSO centra (in samenwerking met KWF) zijn er voor iedereen die leeft met en na kanker. Voor een fijn gesprek. Voor het ontmoeten van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt of voor afleiding in moeilijke tijden.

Alle advertenties

NIEUW

Dierenbescherming

7 december is Nationale Vrijwilligersdag

7 december is Nationale Vrijwilligersdag. De Dierenbescherming kan niet zonder vrijwilligers. Zij helpen jaarlijks tienduizenden dieren op de dierenambulance, in de dierenasielen, in wildopvangcentra, enzovoort. De Dierenbescherming is trots op haar vrijwilligers en heeft nog voldoende plek voor meer mensen. Met deze set stoppers hoopt de organisatie meer dierenvrienden te interesseren voor het vrijwilligerswerk, om samen te werken aan een diervriendelijke samenleving! 

Alle advertenties

NIEUW

KNGF

Steun ons met uw nalatenschap

Steeds meer mensen besluiten na te laten aan een goed doel. Ook KNGF Geleidehonden kan op deze manier gesteund worden. KNGF Geleidehonden kan 1 op de 3 honden opleiden tot volwaardige hulphonden door giften uit nalatenschappen. De impact van deze bron van inkomsten is dus ontzettend groot. De opleiding van geleidehonden wordt voor slechts een klein deel vergoed door zorgverzekeraars. KNGF ontvangt daarnaast geen subsidies; het werk wat we doen is dus alleen mogelijk dankzij de steun vanuit donaties en nalatenschappen. Door KNGF Geleidehonden op te nemen in een testament, schenk je iemand met een beperking of stoornis een zelfstandiger en mobieler leven.

Alle advertenties

NIEUW

Hartstichting

Loterij

Doe mee met de Hartstichting loterij op en maak kans op mooie prijzen voor een gezond hart.

Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Want met een gezond hart haal je meer uit het leven. Al meer dan 55 jaar investeren we in onderzoek en innovatie op het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. Door mee te spelen met de loterij steun je belangrijk hartonderzoek en help je meer voorlichting mogelijk te maken.

Alle advertenties

Stichting DierenLot

#Samenvoordieren

Stichting DierenLot komt op voor dieren in nood in Nederland. Dit doen we door het ondersteunen van lokale en regionale dierenhulporganisaties door heel Nederland.


Dus ook bij u in de buurt!

Alle advertenties

Stichting Armoedefonds

Hulp bij armoede

"Wie kan mij helpen met mijn schulden?". "Waar kan ik terecht voor hulp?".

Dit zijn veel gestelde vragen van mensen die in armoede leven en op zoek zijn naar wegen om hun situatie te verbeteren. Er zijn in Nederland bijna 1 miljoen mensen die dagelijks te kampen hebben met leven in armoede. Stichting Armoedefonds brengt hulpzoekende en het hulpaanbod samen middels het platform Hulpbijarmoede.nl.

Alle advertenties

Alzheimer Nederland

Stom dementie

Wat alz... al je herinneringen één voor één verdwijnen? 1 op de 3 vrouwen krijgt dementie. Wat alz... jij het bent? Dementie is op dit moment doodsoorzaak nummer 1. Onderzoekers kunnen dementie stoppen, maar alleen als er meer onderzoek komt. Daar is veel meer geld voor nodig! Geef nu voor onderzoek, zodat dementie niet jouw toekomst wordt.

Alle advertenties

KWF Kankerbestrijding

Ren tegen kanker

Met Ren tegen kanker ren je voor het leven en tegen kanker. Haal geld op voor baanbrekend onderzoek, en bij 500 euro sponsorgeld krijg je je startbewijs én een hardloopshirt gratis.

KWF Kankerbestrijding verzorgt de inschrijving en komt de deelnemers aanmoedigen tijdens één van de door KWF geselecteerde evenementen.

Let op: graag alleen advertenties met nieuwe logo plaatsen! Alvast hartelijk dank!

Alle advertenties

De Leprastichting

Een wereld zonder lepra; het moet en het kan!

Elke 2 minuten krijgt iemand ergens op de wereld te horen dat hij of zij lepra heeft. Dat ze ernstig gehandicapt kunnen raken. Door alles en iedereen buitengesloten. Gelukkig kunnen we deze ellendige ziekte en de gevolgen ervan nu voorkomen. Door tijdig opsporen en behandelen, en door preventie, kunnen we zorgen dat de leprabacterie zich niet verder verspreidt. Een wereld zonder lepra in 2040. Het moet en het kan. Helpt u mee?

Alle advertenties

Stichting Het Buitenhof

Bezorg jij onze reizigers een onvergetelijke vakantie?

Stichting Het Buitenhof organiseert reizen voor mensen met een beperking. Dit kan niet zonder de inzet van voldoende vrijwilligers! 

Alle advertenties

Stichting diensten voor Goede Doelen

Ontdek hoe jouw idealen kunnen voortleven!

Toegift.nl is een campagne van bijna 80 erkende goede doelen die samen het onderwerp nalaten aan een goed doel onder de aandacht brengen. Samen maken we impact voor toekomstige generaties door idealen van mensen te laten voortleven. De campagne inspireert en informeert mensen over de mogelijkheden.  

Alle advertenties

Trombosestichting Nederland

De Antistollingspas, voor een veilig gevoel

Vraag de gratis Antistollingspas aan bij de Trombosestichting Nederland! Met de pas kunt u overal ter wereld laten zien dat u bloedverdunners gebruikt. Dit is belangrijk, want met de gegevens op uw Antistollingspas kunnen uw behandelaars beter inspelen op uw medische situatie. Dit verkleint de kans op vervelende gevolgen van uw bloedverdunnergebruik.

Alle advertenties

Stichting ParkinsonFonds

Iedereen kan door Parkinson getroffen worden

Ruim 60.000 Nederlanders lijden aan de nog ongeneeslijke ziekte van Parkinson. En dat aantal zal in de komende jaren helaas verdubbelen. Investeren in medisch-wetenschappelijk onderzoek is de enige weg naar het drastisch afremmen of stoppen van de ziekte.

Alle advertenties

De Luisterlijn

Dag en nacht een luisterend oor

In Nederland zijn er heel veel mensen die in hun eigen omgeving niet met hun verhaal terecht kunnen, willen of durven. De Luisterlijn is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek van 'mens tot mens. Door te luisteren helpen getrainde vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Niet iedereen die de Luisterlijn nodig heeft, weet (helaas) van het bestaan.

Alle advertenties

Natuurmonumenten

We kunnen niet zonder natuur

Onze natuur is niet alleen schitterend, maar ook kwetsbaar. Wij moeten de natuur koesteren. Samen met onze boswachters, leden en vrijwilligers werken wij iedere dag aan een natuurlijker Nederland.Doe ook me, ga naar natuurmonumenten.nl/word-lid en ontvang 4x per jaar het magazine Puur Natuur.

Alle advertenties

Gezondheidsfonden voor Rookvrij

De wereld wordt rookvrij

Dit jaar is de nieuwe campagne 'De Wereld wordt rookvrij. Wen er maar aan' gestart. Met deze campagne van Hartstichting, KWF en Longfonds - de initiatiefnemers van de Rookvrije Generatie - laten we heel Nederland zien dat rookvrij het nieuwe normaal is. Overal om ons heen zien we het gebeuren. Steeds meer plekken worden rookvrij. En steeds meer partijen sluiten zich bij ons aan. Samen zetten we ons in voor een Rookvrije Generatie. Zo geven we onze kinderen de kans om volledig rookvrij op te groeien. De wereld wordt rookvrij. Wen er maar aan.

Ontdek hoe de wereld rookvrij wordt op rookvrij.nl

Alle advertenties

Amref Flying Doctors

Iedereen verdient goede zorg

Iedereen heeft het recht op goede gezondheidszorg. In Afrika is dat alles behalve vanzelfsprekend. Daarom traint Amref Flying Doctors duizenden Afrikaanse zorgverleners. Met veel zorg en passie werken ze - dag in, dag uit - aan één duidelijk doel: een gezond en sterk Afrika. Dit zijn de gamechangers.

Zie hier de UTM code voor de online banners

Alle advertenties

HospitaalBroeders

HospitaalBroeders maakt de Afrikaanse zorg sterker

Eén op de zes kinderen in Afrika haalt zijn vijfde levensjaar niet. Nog te veel kinderen sterven er aan makkelijk te voorkomen infectieziektes zoals mazelen. Al voor 15 euro kunnen onze teams 15 kinderen vaccineren tegen deze ziektes.

Alle advertenties

Nierstichting

Deze Jonge Helden hebben je nodig

Je ziet het vaak niet aan ze, maar opgroeien met een nierziekte eist ongelooflijk veel van kinderen. Maar ze geven niet op. Elke dag weer vragen deze doorzetters het uiterste van zichzelf om gewoon te léven. Jonge helden zijn het.

Alle advertenties