Filter
X

Trombosestichting Nederland

Nieuwe campagne “Stop de Prop”

In deze speciale editie van het magazine, gemaakt ter gelegenheid van de nieuwe campagne ‘Stop de prop’, vertellen vijf mensen die getroffen zijn door trombose over de impact ervan op hun leven. Mensen die gezond leefden, uitermate sportief of nog erg jong waren toen ze werden getroffen. Mensen die ook dachten: trombose? Ik niet.

In het speciale magazine staan onder andere het verhaal van Viggo Waas, Anky van Grunsven en Jack Spijkerman die allemaal trombose kregen. Nooit eerder hadden ze er bij stilgestaan dat dit hen kon overkomen. De boodschap is duidelijk: trombose kan iedereen overkomen. Maar als je er snel bij bent, voorkomt dat een heleboel ellende.

Link voor de online banners: https://www.trombosestichting.nl/bestellen/magazine-stop-de-prop/

Alle advertenties

NIEUW

KiKa – Stichting Kinderen Kankervrij

Voorlichting

Stichting Kinderen Kankervrij werkt aan 100% genezing van kinderkanker met optimale kwaliteit van leven. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker waarvan 1 op de 5 het momenteel niet redt. Om kinderen bewust te maken over kinderkanker en het feit dat zorgeloos groot worden niet voor iedereen vanzelfsprekend is, geeft KiKa voorlichting over kanker. 

UTM: https://www.kika.nl/voorlichting?utm_source=stoppers

Alle advertenties

KWF Kankerbestrijding

Wandel tegen kanker.

Wandel voor het leven en tegen kanker. Geef jouw wandeling extra betekenis door geld op te halen voor KWF. Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan onderzoek naar kanker. En, haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met een gratis startbewijs én een gratis shirt. Wandel je mee?

Alle advertenties

KWF Kankerbestrijding

Fiets tegen kanker.

Fiets voor het leven en tegen kanker. Geef jouw rit extra betekenis door geld op te halen voor KWF. Je levert hiermee een belangrijke bijdrage aan onderzoek naar kanker. En, haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met een gratis startbewijs én een gratis wielershirt. Fiets je mee? 

Alle advertenties

NIEUW

Solidaridad

Gemaakt in solidariteit met mens, milieu en toekomstige generaties.

Solidaridad wil een wereld waarin álles wat je kunt kopen met respect voor het milieu is gemaakt. Door mensen die een eerlijk loon ontvangen. Dat is pas echt winst voor iedereen! Daarom zijn we actief in de hele productieketen. Van boer tot bord. Zo helpen we textielfabrieken om groener te produceren, bieden we jonge cacaoboeren de kennis om eerlijke chocola te maken en zetten we ons in voor een veilige werkomstandigheden voor mijnwerkers.

Word jij ook solidair? Want als we allemaal solidair zijn, komt niemand tekort. 

Alle advertenties

Stichting Kinder Kanker Genezing

Samen vechten tegen kinderkanker!

Kinderen met kanker moeten vechten voor hun leven. In arme landen hebben ze het vaak extra moeilijk en zijn levensreddende medicijnen niet te betalen. Kinder Kanker Genezing helpt kinderen met kanker en andere chronische, slopende ziekten in ontwikkelingslanden. Want ieder ernstig ziek kind heeft recht op een levensreddende behandeling.

Alle advertenties

Stichting DierenLot

#Samenvoordieren

Stichting DierenLot komt op voor dieren in nood in Nederland. Dit doen we door het ondersteunen van lokale en regionale dierenhulporganisaties door heel Nederland.


Dus ook bij u in de buurt!

Alle advertenties

Stichting Armoedefonds

Hulp bij armoede

"Wie kan mij helpen met mijn schulden?". "Waar kan ik terecht voor hulp?".

Dit zijn veel gestelde vragen van mensen die in armoede leven en op zoek zijn naar wegen om hun situatie te verbeteren. Er zijn in Nederland bijna 1 miljoen mensen die dagelijks te kampen hebben met leven in armoede. Stichting Armoedefonds brengt hulpzoekende en het hulpaanbod samen middels het platform Hulpbijarmoede.nl.

Alle advertenties

Alzheimer Nederland

Stom dementie

Wat alz... al je herinneringen één voor één verdwijnen? 1 op de 3 vrouwen krijgt dementie. Wat alz... jij het bent? Dementie is op dit moment doodsoorzaak nummer 1. Onderzoekers kunnen dementie stoppen, maar alleen als er meer onderzoek komt. Daar is veel meer geld voor nodig! Geef nu voor onderzoek, zodat dementie niet jouw toekomst wordt.

Alle advertenties

KWF Kankerbestrijding

Ren tegen kanker

Met Ren tegen kanker ren je voor het leven en tegen kanker. Haal geld op voor baanbrekend onderzoek, en bij 500 euro sponsorgeld krijg je je startbewijs én een hardloopshirt gratis.

KWF Kankerbestrijding verzorgt de inschrijving en komt de deelnemers aanmoedigen tijdens één van de door KWF geselecteerde evenementen.

Let op: graag alleen advertenties met nieuwe logo plaatsen! Alvast hartelijk dank!

Alle advertenties

De Leprastichting

Een wereld zonder lepra; het moet en het kan!

Elke 2 minuten krijgt iemand ergens op de wereld te horen dat hij of zij lepra heeft. Dat ze ernstig gehandicapt kunnen raken. Door alles en iedereen buitengesloten. Gelukkig kunnen we deze ellendige ziekte en de gevolgen ervan nu voorkomen. Door tijdig opsporen en behandelen, en door preventie, kunnen we zorgen dat de leprabacterie zich niet verder verspreidt. Een wereld zonder lepra in 2040. Het moet en het kan. Helpt u mee?

Alle advertenties

Stichting Het Buitenhof

Bezorg jij onze reizigers een onvergetelijke vakantie?

Stichting Het Buitenhof organiseert reizen voor mensen met een beperking. Dit kan niet zonder de inzet van voldoende vrijwilligers! 

Alle advertenties

De Luisterlijn

Dag en nacht een luisterend oor

In Nederland zijn er heel veel mensen die in hun eigen omgeving niet met hun verhaal terecht kunnen, willen of durven. De Luisterlijn is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek van 'mens tot mens. Door te luisteren helpen getrainde vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Niet iedereen die de Luisterlijn nodig heeft, weet (helaas) van het bestaan.

Alle advertenties

Natuurmonumenten

We kunnen niet zonder natuur

Onze natuur is niet alleen schitterend, maar ook kwetsbaar. Wij moeten de natuur koesteren. Samen met onze boswachters, leden en vrijwilligers werken wij iedere dag aan een natuurlijker Nederland.Doe ook me, ga naar natuurmonumenten.nl/word-lid en ontvang 4x per jaar het magazine Puur Natuur.

Alle advertenties

HospitaalBroeders

HospitaalBroeders maakt de Afrikaanse zorg sterker

Eén op de zes kinderen in Afrika haalt zijn vijfde levensjaar niet. Nog te veel kinderen sterven er aan makkelijk te voorkomen infectieziektes zoals mazelen. Al voor 15 euro kunnen onze teams 15 kinderen vaccineren tegen deze ziektes.

Alle advertenties

Nierstichting

Deze Jonge Helden hebben je nodig

Je ziet het vaak niet aan ze, maar opgroeien met een nierziekte eist ongelooflijk veel van kinderen. Maar ze geven niet op. Elke dag weer vragen deze doorzetters het uiterste van zichzelf om gewoon te léven. Jonge helden zijn het.

Alle advertenties