Ontdek hoe jij de zichtbaarheid van jouw campagne kunt vergroten met stopperadvertenties

 

Profiteer van onze kennis en contacten
Altijd één contactpersoon
Minimale kosten, maximaal bereik
Ontvang maandelijkse rapportages
Jouw advertenties zijn 24/7 beschikbaar

Lees hieronder wat je moet weten en hoe het werkt

Je kansen liggen voor het oprapen! Veel kranten en tijdschriften vullen lege plekken in hun blad met kleine advertenties. Stoppers of stopperadvertenties noemen zij die. Er zijn meer dan 3000 regionale en lokale kranten, vakbladen, huis-aan-huiskranten en weekbladen waar jij zo’n advertentie in zou kunnen plaatsen. Dit is voor jou een geweldige kans om je fondsenwerving een boost te geven. Om meer trouwe donateurs aan je te binden. Leads te verzamelen. Bekendheid te geven aan je collectes. Onmisbaar om je prachtige, levensveranderende werk te kunnen blijven doen.

Als goed doel moet je adverteren niet zien als iets dat op zichzelf staat. Een enkele keer een losse advertentie plaatsen levert je niet zoveel op. Een multimediale campagne met stopperadvertenties in de Nederlandse print media zal je campagne een enorme boost geven. Campagnes om gegevens te verzamelen / leads te genereren, vrijwilligers te werven, donaties te vragen, nalatenschappen of branding. Een stoppercampagne zal jouw doelstellingen compleet maken!

Het is niet makkelijk een plek voor je advertentie te veroveren in de kranten en bladen. Het is een beetje een gesloten wereld, lastig om binnen te komen als nieuwe adverteerder. Vooral als je organisatie wat minder bekend is. Wij hebben de nodig gunfactor bij de media al voor je opgebouwd. Zij kennen ons en weten jouw advertenties via ons te vinden. Hiervoor investeer je in een (jaar)abonnement van Stopperadvertenties.nl. Wij doen de rest. Vraag een offerte aan op basis van jouw wensen!

Met een abonnement op Stopperadvertenties.nl nemen we je alles uit handen en beloven je maximaal bereik. • Alle Nederlandse printmedia kunnen jouw advertenties bij ons downloaden. • We houden bij welke titels de advertenties downloaden. • We promoten elke nieuwe campagne bij onze nieuwsbrieflezers, dat zijn onze contactpersonen bij kranten, bladen, uitgeverijen, etc. • We peppen zo nodig het aantal downloads op met een actie-e-mail waarin we exclusief aandacht geven aan jouw campagne. Vraag snel een offerte op, op basis van jouw wensen!

Hiervoor heb je twee keuzes: 1. Je levert zelf de advertenties op. Wij hebben hiervoor duidelijke aanleverspecificaties met de meest geplaatste formaten. En wij staan altijd voor je klaar om een zo goed mogelijke stoppercampagne te creëren. 2. Wij maken jouw stoppercampagne op. Dit zal bestaan uit 28 full color en 28 zwart/wit formaten en 15 online banners. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het creëren van succesvolle stoppercampagnes.

Je investeert in een stoppercampagne, dan wil je ook weten hoe de Nederlandse print media je campagne oppakken. Dit kan! Via ons kun je een knipseldienst inschakelen. Deze knipseldienst zoekt in ruim 3.000 titels naar jouw campagne. Wij delen graag de resultaten van goede doelen die jou voor zijn gegaan: • Per campagne worden er gemiddeld 59 advertenties geplaatst in de Nederlandse media, per maand. • Met een totale oplage van 1.6 miljoen. • En een advertentiewaarde van maar liefst € 11.744 per campagne / per maand.

Nieuwsbrief